Ik ben Sylvia Eshuis en mijn interesse gaat uit naar wat mensen beweegt, wat hen inspireert en hoe zij zich verder kunnen ontplooien. In mijn werk vind ik het belangrijk om samen te werken en samen te bekijken hoe huidige problemen kunnen worden aangepakt en hoe mensen zich op een positieve manier kunnen ontwikkelen. Je kunt bij mij terecht met diverse klachten en problemen waarbij jouw persoonlijkheid en hulpvraag het uitgangspunt is van mijn begeleiding. De therapievormen waarmee ik werk stem ik volledig af op jouw situatie, hierdoor ontstaat therapie op maat. Daarnaast vind ik het belangrijk om in het contact een prettige en open sfeer te creëren waarin je je veilig en op je gemak voelt.

Om mijn praktijk te kunnen starten heb ik, naast een intensieve periode van zelfonderzoek en reflectie, de 4-jarige HBO-opleiding voor Psychosociale Hulpverlening afgerond. Tevens heb ik een erkende opleiding psychosociale- en medische basiskennis gevolgd, deze voldoen aan de PLATO-eisen. Mijn diploma’s zijn erkend door het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION). Daarnaast heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd en laat ik mij regelmatig bijscholen op post-HBO niveau.

Ik ben geregistreerd en ingeschreven bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en stel mijzelf hiermee onder het tuchtrecht, beroepscode en bijscholingsreglement door hen gehanteerd. De praktijk is geregistreerd bij de koepelorganisatie Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Hiermee voldoe ik aan de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Als register therapeut voldoe ik aan de gestelde beroeps- en ondernemerseisen. Door het NFG en RBCZ vindt er een doorlopend toetsing plaats en dit staat garant voor kwalitatief goede zorg.