• Consult à 1 uur:  € 82,50
  • Intakegesprek à 1½ uur: € 115,00

Vergoeding

Veel zorgverzekeraars vergoeden de sessies (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende verzekeringen.

INVESTIMENTO is geregistreerd bij de beroepsvereniging Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG), vakgroep VPMW (zie hieronder het overzicht met registratienummers).

Daarnaast heeft mijn praktijk een AGB-code.

Op de website van de beroepsvereniging www.de-nfg.nl staat het meest actuele overzicht van zorgverzekeraars. Check ook altijd de polis van je eigen zorgverzekeraar. Afhankelijk van de zorgverzekeraar kan het nodig zijn een of meerdere van onderstaande registratienummers aan hen door te geven voor zij tot (gedeeltelijke) vergoeding over kunnen gaan. De hoogte van vergoedingen staat in de polis meestal vermeld onder psychosociale zorg of natuurgeneeswijze.

Gegevens

KvK: 54914299

NFG: 6302117688

AGB: 90-048712

AGB: 90-57210 (praktijk)

Vakgroep VPMW

 Aftrekpost voor de inkomstenbelasting

Onder de noemer psychosociale hulpverlening / begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting opgevoerd worden, waardoor het ook voor mensen zonder vergoedingsmogelijkheden betaalbaar blijft.

Afspraak afzeggen of wijzigen

Afspraken dienen uiterlijk 48 uur oftewel 2 dagen voor het tijdstip van de afspraak geannuleerd te worden. Dit kan alleen telefonisch!  Bij niet tijdig annuleren wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.